Tiistaina ajeltiin Lucan kans Jääliin ja sunnuntaina kotiin paluu. Luca lähti kuitenki jo eilen äitin kyytillä Puolangalle, ku huomenna mulla ois häihin meno eikä täällä ois mitään paikkaa mihin jättää koira siksi aikaa (kaikilla ku on meno samoihin häihin). Täällä jäälissä ku ei iskä oo kotona neljään tuntiin ja äitipuoli ei uskalla jäädä Lucan kans kaksistaan tänne, kaksi koiraa kun joskus on hyökänny kimppuun (toinen niistä käsittääkseni oli tuttu koira). Heidi -siskon luokse muuten voisi viedä, mutta siellä koiravahtina on sellainen henkilö, joka ollut vähemmän tekemisissä koirien kanssa eikä varmaan selviytyisi Lucan ja Neron (kauhukaksikon) riehumisesta. Eikä muitakaan paikkoja oikein ollu tarjolla, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jäi laittaa poika "maitojunalla" kotiin. Matka oli menny hyvin, vaikka Luca oli valjaissa mitä se yleensä pelkää. Oli outoa nukkua pitkästä aikaa ilman, että koira ois ollu lähellä.

 

Luca tykkää ku käyään metässä kävelemässä ja juoksemassa. Se saa olla irti ja tuoda keppejä. Keskiviikkona (vai olikohan se torstai) sattu kyllä vähän ikävä juttu, ku tuolla pikkumetässä oltiin ja heittelin Lucalle keppiä nii se ei kunnolla kattonu eteensä ja juoksi katkenneeseen puunrunkoon (n. 20cm korkea) pahki ja satutti etutassuaan siihen.  Ensin se istu ja piti sitä ilmassa maasta, mutta ku tutkin ja kokeilin jalkaa nii ei siinä mitään tuntunu eikä Luca sitte ees nilkuttanu mitenkään joten päästiin jatkamaan lenkkiä vähän ajan päästä. Onni onnettomuudessa, ois voinu käydä pahemminki ku juoksi siihen melko vauhilla.

Luca vähän poseeraa metässä.

Yllä olevat kuvat on otettu matkalla mätsäriin. Luca ja Nero molemmat matkustaa ekaa kertaa takaosassa. Ihan sievästihän ne oli siellä.

Sitte kuvia viimeseltä agilityn alkeiskurssin tunnilta. Luca on kehittyny aivan kauheaa vauhtia! Tuntuu, että eikai me olla ees niin paljon harjoteltu ja nyt se jo menee tosi hyvin! Oppivainen pentu (vieläkö voi pennuksi sanoa, ku 1 vuosi lähestyy?). Siis 21.9. Luca täyttää 1v.

Luca keinulla (tämä mennään vauhilla) yhellä kerralla oli vähän pelkoa, mut meni ohi.

A-esteellä (alkaa olla jo pimeää ulkona ku kello lähentelee 21) Irti mennään, muutaman kerran hyppäsi pois mut muuten ihan hyvin jäi.

 

Tää on niin huvittava kuva, et pakko laittaa! Luca päätti tassutella ja poseerata kuvaajalle (oli kuvaaja vissiin liian lähellä) Lucalle pitää saaha vauhtia lisää raalle!

Pujottelua. Vinokeppejä Luca meni jo ilman hihnaa (harmi ku ei oo kuvaa) alkuun ohjasin. Toiset kepit vaatii vielä harjotusta.

Keskittyneenä renkaalla

Kiitokset kuvaajalle, hyviä oli! Vaikka oon kyllä loppujenlopuks sitä mieltä et jos vaan pystyisin oleen kahessa paikassa yhtäaikaa, nii oisin ottanu kuvia ite.

Heippa taas seuraavaan kertaan......