KESÄ alko ihan kertarykäyksellä tänään. Näin tänäaamuna niitä pääskysiä ja lorun mukaanhan kesään ei ole enää päivääkään. Töistä tullessa oli tarkotus lähteä käymään uittamassa Lucaa mut alko jyrisemään, nii en uskaltanukkaan sitte.

Lucan autopelkoa aikasemmin yritin lievittää syöttämällä sille yhden ruuan päivässä autossa, mutta minun mielestä siitä ei ollu oikein hyötyä niimpä lopetin sen homman. Silloin se jäi siihen pisteeseen, että Luca piti nostaa autoon ja se hotki ruuan nopeaa ja vielä nopeampaa hyppäsi ulos autosta. Tänään hyppyytin sitä autoon molemmat takaovet auki, ite olin auton toisella puolella ja poikahan hyppäsi tosi nätisti. Paljon kehuja ja nameja.  Kokeilin sitte mielenkiinnosta että miten se ruuan antaminen autossa menis nyt ja sehän meni LOISTAVASTI! Luvan saatuaan hyppäsi autoon ja rupesi syömään, jäi vielä nuolemaan kuppia vähäksi aikaa. Ja kaiken huipuksi kävi vielä toisen kerran kattomassa, et oliko kuppi varmasti tyhjä.

Illalla sitte tuli oikein kova ukkonen ja oli melko lähellä, kolme koiraa ulkona, Luca mukaanlukien, ykskään ei välittäny ukkosesta mitään. Voi olla että ryhmä toi turvaa, koska yksi näistä kolmesta tiedettävästi yksin ollessa pelkää ukkosta. Itteä meinasi jo pelottaa siinä vaiheessa ku olin ulkona, seisoin portailla ja samassa ku välähti niin jysähti jossaki melko lähellä.

Viimesenä muttei vähäisempänä asiana, mitä tänään Lucalle on tapahtunu niin ukkelihan tuossa joku aika sitte pihalla ollessa nosti jalkaa oikein mallikkaasti. Katotaan muistaako vielä huomenna. Tänään on ollu vieraita koko illan ja niillä mukana uros ja ku kaikki kolme urosta ulkona vähän väliä merkkaamassa, nii voinu Lucalle tulla paineita.

Mutta tässäpä taas tuliki asiaa ihan mukavasti.