Ompas taas menny yli viikko viime kirjottelusta!

Meillä on ollu nyt vierailuviikko Lucan kanssa.

Viikko sitte lauantaina käytiin Lucan siskotyttöä Bordetella's X-Seraa eli Wannia morjestamassa, sekä tietenki Pekko -aikamiespoikaa. Lucaa kiinnosti aluksi enemmän Wannin takapää kuin etupää, joka selittyi sillä, että siskotytöllä alkoi juoksu seuraavana päivänä. Lucan mielestä Wannin kanssa on kiva leikkiä ja Luca menikin sillä reissulla Wannin perässä aika pitkälle veteen. Wanni ui lelun perässä ja nouti sen jo kuin vanha tekijä, mutta Luca pysytteli mieluummin rantaveessä.

tässä jälleentapaaminen.

tämä paikka osoittautuiki hyväksi piilopaikaksi.

tämän syvemmälle ei herra kuitenkaan uskaltautunu.

sievä ryhmäkuva: Pekko, Wanni ja Luca

ja sisarukset vielä kaksistaan

 

Maanantaina sitte käytiin Anne -kasvattajan luona Jormualla. Luca tapasi siellä mammansa, S Bar L Dancing Roses eli Babin sekä velipoikansa Bordetella's X-orro eli Roxin. Roxin kanssa ei heti juttu luistanu, mutta kyllä se sitte pikkuhiljaa. Kokeilin Lucan kanssa vähän agia, jossa se onkin melkoinen taituri vaikka harjottelu on jääny siihen pentukurssiin joka käytiin talvella. Näkee, että Luca nautti tekemisestä ja vauhtia riittää. Hyppyesteen (rimat maassa) eteen jäi aika hyvin oottamaan, ku menin esteen toiselle puolelle. Siinä oli vielä vähän ongelmaa talvella, ku pojalla meinas olla nii hirveä kiire päästä vauhtiin. Esteen kiertämistä kokeiltiin ekaa kertaa, ensin Anne näytti ja minä kokeilin tehdä perässä. Hyvin Luca tekee mitä pitääkin.  Verkolla kehystetyt kepitki meni tosi hyvin sekä A-este, jonka idean Luca ymmärsi talvella jo parin kerran jälkeen. Rengsta kokeiltiin ensimmäistä kertaa eikä siinäkään mitään ongelmaa.  Mulla on suunnitelmissa että hankkisin itelle ainaki joitain esteitä, pitää vielä miettiä et mitä voi tehä ite ja mitä ostan sitte ajan ja rahan kanssa.  Otettiin myös vähän seuraamisharjoituksia ja esineruutua sekä pallon tuomista ja leikkimistä.

pojat sievästi vierekkäin.  (takana A-este)

 

No sitten viimeinen kyläilypaikka oli tänään kun käytiin ystäväni Sannan luona, jolla on coton de tulear Onni Partanen. Aku oli matkassa, Onni ja Aku kun ovat hyviä kavereita jo entuudestaan, tänään Luca näki Onnin toisen kerran. Onni ärhenteli aluksi Lucalle, mutta vähän ajan päästä leikkivät jo kaikki kolme yhessä. Onnilla tuli vissiin hätä, että nämä pojat valtaa sen kodin, joten se päätti merkata kaks kertaa sisälle. Luca meni ensimmäistä jo nuuskimaan, mutta komensin sen pois ennenku kerkesi alkaa lirittämään päälle.

Sannan luona oli erittäin liukkaat lattiat ja vain kaksi mattoa, joten Luca otti ravatessaan pari kertaa osumaa lattiasta ja loppuajan viettiki sitte sillä yhellä matolla. Käytiin vielä ennen kotiin tulo järven rannassa kävelemässä, mutta tuuli oli niin kova ja kylmä ettei viihytty (ts. minä en viihtyny) kauaa siellä. Autoilu vahvistuu päiväpäivältä, Jormualta tullessa tipahti pari tippaa kuolaa penkille, mutta muuten EI MITÄÄN!

Tänään sitte illemmalla meillä kävi lauma vieraita, kun äitillä ja Martilla oli joku kokous. Ensimmäiset vieraat Luca haukku, sen jälkeen lähettiin käymään lenkillä ja palatessa oli vieraita tullu kolme autollista lisää. Sisälle tullessa pidin Lucan hihnassa ihan varalta, mutta poika yllätti eikä äännähtänykkään!