Luca on alkanu pikkuhiljaa merkkailemaan tässä kotipihalla, tietenki poika tyhjentää säiliönsä heti kerralla eikä ymmärrä vielä säästää useampaan paikkaan. Jalkaa ei vielä osaa nostaa, vähän on yritystä mut siihen se on sitte jäänykki.

No tänään sitte poika pääsi yllättämään. Istahin koneelle sen jälkeen ku tultiin aamulenkiltä, Luca oli jo aikasemmin ennen aamuruokaa ollu ulkona ja sen jälkeen käytiin vielä lenkillä. No empä kauaa istahtanu ku alko kuulua jostaki takaa lorinaa ja katahin taakse, nii siellä se jätkä tyytyväisenä lorottaa lipastoa vasten!! Jalkaa ei kyllä tässäkään tapauksessa nostanu, mut yritys oli kova. Näytti vähän hämmästyneeltä/säikähtäneeltä ku en kehunukkaan, vaan toruin. Luca ajatteli vaan käydä merkkaamassa samaan paikkaan, johon tämä äitin villiskin on merkannut tuhat ja sata kertaa.

Nykyään Akulla (villis) käytetään urossuojaa jos ketään ei ole kotona, koska yleensä yksin jäädessä on merkkaillu/osottanu mieltä pissailemalla joka paikkaan. Poikkeus vahvistaa tässäkin tapauksessa säännön. Toissapäivänä olin siivoamassa talon toisessa päässä ku tämä 3v. Aku herra tuli syliin ku olin lopettamassa, niin hoksasin että on käyny silläaikaa kusasemassa olohuoneen sohvan sivustalle!!!!

Jospa tämä Lucan sisälle merkkaaminen jäisi tähän eikä varsinkaan missään vieraiden luona käy lorottelemaan.