Pitkä aika viime kirjottelusta, mut jos nyt vähän kertailis kesän tapahtumia... Eikö se niin oo että kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa, joten tähän päivitykseen tulee paljon kuvia ku en jaksa kirjottaa niin paljon.

Koko kesä meni mulla töiden parissa, mutta päästiin kuitenki matkustamaan Lappiin asti.

Kesäkuussa ei kyllä käyty juuri missään, oli sen verran tiukka aikataulu mulla töiden kanssa että...  Käytiin kuitenki pari kertaa uimassa (jopa minä kävin ekaa kertaa juhannuksena).

Tässä on kaksi Lucan lempiharrastuksista. Muita on tietenki agility, uiminen ja toko. Vasemmassa kuvassa Luca kiipesi pallon kans portaat ylös trampoliinille

Heinäkuussa sitte päästiin vähän enemmän reissaamaan. Heti alussa lähettiin kolmeksi päiväksi mummolaan Aavasaksalle (viime kerrasta oliki aikaa). Siellä Luca pääsi ihan kunnolla uimaan omassa rannassa Tornion joessa ja kävipä Luca rantasaunassaki pyörähtämässä pari kertaa.

Luca tykkää noutaa vesilelua

Lucasta oli mukavaa ku "serkkupoika collie" Nero oli kans mukana. Nero on aikas raju tapaus, välillä jopa Lucan makuun.

Hammaskalusto ei mee ihan tasan Mutta Nero pärjää nuilla naskaleilla paremmin.

Vauhdin huumaa

Välillä oltiin jopa ihan rauhassa

Tämä oli kans mukava leikki

Tässä on upea mies!! Häntäki on nii kivasti ku pystykorvalla

Tästä on Lucalle tullu tapa, joka välissä on syömässä heinää tai mitä nuo nyt on. Eikö tuo oo jotain mahanpuhistus tekniikkaa? (yhen kerran on oksentanu ku oli syöny paljon heinää, automatkalla on oksentanu jos on kerinny vähänki syyä ennen lähtöä)

Tämä on niin ihana kuva!!

Pakko nyt laittaa muutamia maisemakuvia tuolta mummolan reissulta

Sorsa istu illalla laiturilla, mut Luca ajo sen pois.

Silta vie Ruotsiin Övertorneån

 

No sitte heinäkuun loppupuolella meillä oli pentutapaaminen Jormualla. Lucaa on alkanu enemmän kiinnostamaan nartut, joten sielläpä niitä oliki sitte useampi kiinnostava kappale. Rähinää ei Lucalla tullu kenenkään kanssa isommin.

tässäpä ois Esko -veli, Rox -veli, Babi -emä, Luca, Oscar "-eno" ja Wanni -sisko (kaikki sisarukset ja isukki ei päässy paikalle)

Luca saa kyytiä Lilyltä

Luca tutustu kanoihin ja kukkoon

Tästä kuvasta iso kiitos Annelle

Elokuun alussa meillä alko 6 viikkoa kestävä agilityn alkeiskurssi. Tunnit on menny hyvin, rataharjotuksia on otettu ja oon yllättyny siitä miten hyvin Luca ne suorittaa. Väliajalla on kovaa piippaamista narttujen perään, kahella ensimmäisellä tunnilla sitä ei ollu. Meidän ryhmä kun sattuu olemaan sellanen et Luca on ainoo uros neljän nartun kanssa. On vissiin hormonit alkanu hyrräämään kovasti pojalla, koska on alkanu karkailemaan naapurin nartun luokse mitä se ei ennen oo tehny. Kuvia ekalta tunnilta laitan, kuhan saan niitä itelle.

Loppukesä ja syksyn alku onki menny seuraavissa merkeissä:

rentoilua ja..........

rentoilua.